Sobre nosotros

Agrícola Calderi és una empresa familiar amb més de 100 anys d’història . Les actuals instal·lacions vénen del procés que hi ha hagut en el negoci després de tres generacions dedicades a la producció de llavors i planters hortícoles. 

A Agrícola Calderí ens dediquem a la producció de planter d’horta, així com arbres fruiters, arbustos, aromàtiques i flor de temporada.

Oferim varietats autòctones de selecció pròpia, a més de les varietats pioneres al mercat.

​El nostre producte més destacat és el planter de tomàquets, proporcionant un ampli catàleg de varietats.

\

Misión

Brindar soluciones enfocadas en la producción de semillas y planteles horticolas de forma sustentable.

\

Visió

Ser un socio de confianza manteniendo un respeto absoluto a nuestros valores y tradiciones.

\

Valores

Humildad, respeto, compromiso, innovación, responsabilidad y transparencia.

Nuestros comienzos

Agricola Calderi es una empresa dedicada al cultivo y venta de plantas hortícolas, flores, arbustos y árboles frutales. Con más de un siglo de experiencia en el mercado, la empresa cuenta con un amplio conocimiento en el cultivo y cuidado de estas plantas, lo que les permite ofrecer productos de alta calidad.

La experiencia de Agricola Calderi en el cultivo de estas plantas les permite ofrecer una amplia gama de productos de alta calidad, y su enfoque en la producción local garantiza que los productos sean frescos y adaptados al clima y suelo de la región. 

COM TREBALLEM?

Treballem tal com s’ha fet sempre, amb dedicació i perfeccionament constant de les nostres tècniques. Actualment gràcies a la tecnologia, una part de la nostra feina la tenim mecanitzada i per tant confiem en les nostres màquines d’alta tecnologia i precisió. A continuació en podeu veure un exemple.

Tot i treballar amb màquines l’estil i la nostra filosofia en fer les coses no ha canviat, la nostra prioritat, la qualitat

«Des de que estic jubilat, gaudeixo de plantar diferents tipus de verdures i tinc la sort de disposar de un lloc en el mateix poble per poder trobar tot tipus de planter per el meu hort ecologic.»

Pep Comellas

Formulario de contacto

14 + 9 =